2016-07-16 09:20:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Tegyen egészségéért

Napi horoszkóp július 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma az érzelmei uralkodnak a józan esze felett. Azért arra ügyeljen, hogy ne mondjon olyat, amit később megbánhat. Mielőtt visszavágna a vélt sértésre, számoljon el tízig magában! Az estét már nyugalomban töltheti a kedvesével.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Alkalmas a mai nap arra, hogy elintézzen egy dolgot, amit már régen elhatározott. A délutáni családi programot egy kellemetlen szóváltás ronthatja el - próbálja meg elsimítani a konfliktust!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma a szokásosnál is kíváncsibb, tele van lendülettel, minden érdekli, még az is, ami egyáltalán nem tartozik önre. Ezért meggyűlhet a baja valakivel: az illető tolakodásnak veszi a kérdéseit. Inkább ne szóljon bele mások dolgába!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nagy esélye van annak, hogy ma megismerkedik valakivel, akivel igazán könnyen szót tud érteni. Ha alkalma nyílik rá, beszéljen meg egy következő randevút is az illetővel. A bolygóállások egy új szerelmet jeleznek!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma minden, amit az egészségéért tesz, különösen hatékony. Menjen el úszni, szaunázni, vagy ha van káros szenvedélye, most hagyjon fel vele! A bolygóállások kedveznek az új életmód bevezetésének.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Remek nap vár önre, a hétvégén minden a tervei szerint alakul. A partnerével is igen kellemes estét tölthet együtt, és ez az együttlét szinte gyógyítóan hat a lelkére. Boldogsággal tölti el, hogy a kedvese ennyire megérti önt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nehezen viseli, hogy nem irányíthat mindenkit a kedve szerint. Ez egyszer mégis el kell fogadnia, hogy mások, akár még a családtagjai is másként gondolkodnak, és ezt kifejezésre is juttatják. Próbálja meg lazábban kezelni a dolgokat!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy különös szép élmény várhatja ma. A napi rutint, bevásárlást, főzést végezze el gyorsan, majd menjen el kirándulni, vagy találkozzon a barátaival. A pénzügyekre viszont ügyeljen, ma hajlamos lesz a túlköltekezésre.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Figyeljen oda egy kicsit jobban másokra. Főleg a szerettei igényeit kellene jobban szem előtt tartania, ha nem akarja, hogy megnehezteljenek önre. Mutassa ki a szeretetét kedves gesztusokkal!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Rég volt ilyen felszabadult, mint ma! Nem is csoda, az élete szinte minden területe rendben van, igazán elégedett lehet önmagával! Az este legyen a gondtalan szórakozásé.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sok kimondatlan probléma nehezíti meg az együttélést a párjával. A további út már nem lehet a menekülés. Álljon a sarkára és nézzen vele szembe! A párja megértőbben fog reagálni, mint ahogy azt gondolta volna.

Halak: II. 19. - III. 20.
Elfáradt a héten, ezért a mai nap is kissé nyűgösen indul. Ma egy kicsit borúsabbnak láthatja a dolgokat, mint amilyenek azok a valóságban. Jót tenne, ha találkozna egy barátjával, akiben igazán megbízhat, és akivel átbeszélheti az elmúlt napok eseményeit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: